Over de

CDA
Business Club

De CDA Business Club is een bruisend netwerk van ruim 100 directeur-grootaandeelhouders. Samen zijn ze goed voor een totale omzet van ruim € 10 miljard en als werkgever goed voor meer dan 100.000 banen. Hiermee is de CDA Business Club een serieuze partij, die de stem vertegenwoordigt van een belangrijk deel van onze economie. De CDA Business Club is verbonden aan de politiek partij CDA.

Jaarlijks zijn er minimaal vier momenten waarop CDA Business Club leden en politici samenkomen. Deze bijeenkomsten met diner vinden zowel plaats in Den Haag, het centrum van de landelijke politiek, als in de rest van het land. De inhoud van de bijeenkomsten ligt op het snijvlak van ondernemerschap en politiek.

De bijeenkomsten van de CDA Business Club zijn natuurlijk aantrekkelijk vanwege inhoud en diepgang, maar ook om de mogelijkheid tot netwerken. Er is altijd een actieve rol weggelegd voor CDA-politici; om de bijeenkomsten extra inhoud te geven én zodat u met hen persoonlijk van gedachten kunt wisselen.

Het lidmaatschap van de CDA Business Club bedraagt 1650 euro per jaar en zal jaarlijks aan de onderneming worden gefactureerd. Het lidmaatschapsgeld wordt deels gebruikt om de kosten te dekken. Het restant bedrag komt ten gunste van de partij, en zal geoormerkt worden en in overleg met het bestuur van de CDA Business Club worden besteed.

Voordelen van lidmaatschap

Lid worden van de CDA Business Club betekent dat u onderdeel uitmaakt van een bruisend netwerk van ruim 100 betrokken ondernemers. We zijn geen borrelclub. We borrelen wel van de ideeën om samen Nederland sterker en duurzamer te maken. Wat kunt u van ons verwachten:

  • Op zeer prettige wijze deel uit maken van een actief zakelijk netwerk van gelijkgestemden
  • Wij zetten ondernemerszaken die van u van belang zijn op de politieke agenda
  • U kunt issues die spelen in uw branche bespreken met de verantwoordelijke Kamerleden
  • U kunt uw zakelijke kennis delen met CDA-politici en hun medewerkers. Samen positioneren wij het CDA als dé ondernemerspartij
  • Samen met politici en ondernemers maken we realistische people-planet-profit-afwegingen over ondernemerszaken
  • Vier keer per jaar komen we samen op bijzondere locaties met bijzondere sprekers
Kom een keer kennis maken op een van onze speciale bijeenkomsten. Mail naar cdabc@cda.nl voor meer informatie. En volg ons op twitter @cda-bc.nl

Leuke weetjes

0
grootaandeelhouders
0
banen actief
0
miljard verdiensten

Onze Tijdlijn

???

2018

???

2012

???

2004

???

1998

We zijn geen borrelclub. We borrelen wel van de ideeën!